Seizoen 2020-2021

Na het geweldige seizoen van afgelopen jaar, waren de mannen van De Online Drogist dan ook zeer gebrand om weer voor de prijzen te gaan strijden in het komende seizoen.
Na velen discussies werd er in het team verdeeld gedacht over de impact van het coronavirus op het strandseizoen, daarin tegen zijn de voorbereidingen in volle gang gezet! Vele duizenden kilometers zijn er afgelegd door de heren om zo goed mogelijk aan de start te staan tijdens de eerste wedstrijd van het jaar.

Uitjes naar het mooie Limburg, en andere hoeken van het land werden dan ook niet gemeden. Bulten met hoogtemeters werden er afgelegd om de beenspieren in optimaal formaat te krijgen. Diverse trainingen met de heren van Team Imming, werpen duidelijk ze vruchten af. En de wedstrijden bij de BRC Kennemerland zouden ook niet in de koude kleren gaan zitten. 

Dit jaar hebben we het team uitgebreid met een oude bekende, Koen Kramer heef na 3 jaar werkzaam in het buitenland de stoute schoenen weer aangetrokken. Een leuke bijkomstigheid is dat het koen oprichter is van het team, en nu dus weer terug is in het oude nest. Het team komt daarmee op 11 man sterk. 

Ook het materiaal werd dit jaar weer grondig aangepakt, diverse carbon wielen worden er besteld. En ook een nieuwe fiets moet besteld worden omdat er door de oerkrachten scheurtjes in de carbon brackpot zijn verschenen. Bij de heren van Top Sports Wear in Castricum is dit jaar weer een prachtig kledingpakket samengesteld, waarvoor dank heren! Deze kleuren worden dit jaar ook internationaal bij diverse triatlon wedstrijden getoond, daarover later dit seizoen meer.

De eerste competitie wedstrijden zijn momenteel uitgesteld, gelukkig nog niet afgelast!! dus we houden de volle moet erin en hopen deze wedstrijden later dit jaar of begin volgend jaar te mogen rijden. 

We wensen iedereen het beste in deze lastige tijd!

Tevens willen we de sponsoren bedanken, daarbij hopen we dat we snel onze kunsten weer mogen vertonen!

Alternatieve HVH-DH
Windkracht 6 heen, windkracht 6 te… hou op
Stefan
Hoogtestage in Limburg
heuveltje op, heuveltje af
Dirty Kanzelled, 200 mile gravelride
Geen volgwagen, maar de lokale supermarkt
Nederlands Kampioen Strandrijden in categorie Basisleden en 50+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *