Strandrace kalender 2017-2018

Strandrace seizoen 2017-2018
Ook in het seizoen 2017-2018 zijn er weer voldoende beachraces. Dat het rijden van een een strandrace populair is in de winter, bewijzen het aantal deelnemers in voorgaande seizoenen.

Klik hier voor: STRANDRACE KALENDER 2018/2019

KNWU topcompetitie
De KNWU strandrace competitie beschikt in 2017-2018 over 8 wedstrijden die deel uitmaken van de strandrace topcompetitie (Castricum-Camperduin-Castricum, de oorspronkelijke finale van de KNWU Topcompetitie, is later geannuleerd). De inschrijving in dit klassement vindt plaats via de KNWU website, waar een onderscheid gemaakt wordt tussen ‘licentie’ en ‘basisleden’. Van de 8 wedstrijden tellen er 7 uiteindelijk mee in het eindklassement (er mag er dus 1 gemist worden, of indien alle wedstrijden gereden worden valt het minste resultaat weg).

Website KNWU topcompetitie

Beachseries
Naast de KNWU competitie is er nog een andere competitie, genaamd ‘Beachseries’. Dit opzichzelfstaande klassement kent 3 wedstrijden, welke plaats vinden in Scheveningen en Noordwijk.

Website Beachseries

Strandraces in het buitenland
Naast Nederland, zijn er ook in België, Frankrijk en Engeland een aantal strandrace wedstrijden te vinden. Zie onderaan een overzicht van strandrace wedstrijden in het buitenland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *